Jo De Rijck

Jo De Rijck

Jo De Rijck

De vrolijkste cabaretier van Vlaanderen.

Kindertheater en clownshows voor 4 tot 12 jaar is de grote specialiteit van Jo De Rijck.

Comedyshows en straattheater voor 12 tot 102 jaar

Na 3 jaar lang wekelijks te verschijnen op Nederland 2 met ‘Jo in de boomhut’ en na passages bij Belgium, Hollands en Germany got talent is Jo nu wekelijks te zien op VTM KZOOM. En dit tijdens de Funnie Show van donderdag met zijn rubriek ‘Jo en kip Curry’.

Jo De Rijck is met meer dan 200 voorstellingen per jaar in Vlaanderen en Nederland èèn van de drukst geboekte artiesten.

Jo is een entertainer in hart en nieren. Toen hij 3 jaar was nam Jo een besluit. Ik word later clown. Sinds zijn 8ste weten ook de katten uit de buurt het. Ze mochten door brandende hoepels springen op verjaardagsfeestjes. Gelukkig is Jo inmiddels niet meer zo gevaarlijk als toen, al blijft hij met zijn programma het publiek verbazen.

Nadat Jo De Rijck in 2007 het cabaretfestival ‘Kleinzalig’ gewonnen had, finalist werd op het ‘Deltion cabaretfestival’ en uitgeroepen werd tot 2de beste kinderentertainer van de Benelux is de opmars begonnen.

Met zijn toegankelijke programma’s die zowel voor kinderen, tieners en ouderen interessant zijn verovert hij op dit moment de Nederlandse en Belgische podia.

De jury van ‘Kleinzalig’ zei in haar juryrapport over Jo De Rijck: “Jo deed alles goed behalve zingen maar dáár maakte hij dan weer een steengoede grap over.”

Zijn sterktes is een unieke mix van clownerie, interactie, improvisaties, goochel en circustechnieken, getrainde dieren, mime en theater en vooral heel veel humor.

Dit in combinatie met een ontwapenend sympathieke podiumpersoonlijkheid maakt dat ieder publiek door de knieën gaat en dolenthousiast is over de voorstelling. Iedere show is dan ook een referentie.

  • Prijs:op aanvraag
  • Duur:op aanvraag
  • Technische info:

    parkeerplaats in de nabijheid van de plaats van het optreden

    elektriciteit in de onmiddellijke omgeving van de plaats van het optreden

    een speelvlak of podium van minstens 5 op 5 meter

* verplicht

© 2019Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions