Münchner Zwietracht

munchner zwietracht

Biografie / informatie over de boekingen van Münchner Zwietracht

“O’zapft is” hoort men elk jaar aan het begin van het Oktoberfest in München, het grootste en meest sfeervolle bierfestival ter wereld. En elke keer bezoeken miljoenen mensen uit de hele wereld deze “Wiesn” (zo noemen ze het feestterrein in Bayern). Steevast kan men hier uit zijn dak gaan op de muzikale klanken van huisband Münchner Zwietracht. Traditiegetrouw trekken ze al meer dan twee decennia als “meest populaire Oktoberfestband ter wereld” van München naar de Wiesn om hun muziek en de unieke sfeer van het bierfestival uit te dragen.

Wolfgang Köbele op bas, trompet Heinz Fuhrmann, Andi Häckel op keyboards en accordeon, gitarist Robert Haslinger, Mark Fugmann op drums en Gerry Grass, die verantwoordelijk is voor zang, gitaar en trompet, zijn daarom als geen ander dé band als het gaat om ‘party, power, entertainment en een super stimmung! Tours door de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, ondersteunen Münchner Zwietracht’s unieke status als Oktoberfest band no.1 ter wereld.

De geschiedenis van Münchner Zwietracht sinds 1991 is rijk aan vele mooie momenten en successen. Vele tournees in de Volsstümliche muziek-scène, tal van CD releases, televisie- en radio-uitzendingen, hebben ertoe bijgedragen om van Münchner Zwietracht Duitsland’s ‘Beierse kultband’ te maken!

  • Prijs:op aanvraag
  • Duur:op aanvraag
  • Technische info:

    parking in de onmiddellijke omgeving van het optreden

    PA-installatie met technieker (kan ook geboekt worden via ons kantoor)

    afgesloten kleedruimte

* verplicht

© 2018Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions