Intro

30 jaar papa chico

Pierre Hauters, Linda Berghman, Jan Hauters zijn blij U hun nieuwe website vanaf 01.12.2014 te kunnen voorstellen.

In 2017 bestaat onze firma 30 jaar. Het is allemaal begonnen als simpele animator na mijn jonge DJ carrière.  Pierre was 20 jaar DJ van Salons the Lord in Schepdaal, werkte samen met alle bekende Belgische en Internationale Artiesten.

In 1987 startte Pierre als animator, een jaartje later zette hij de clown neus erbij op, en 1 jaar later stond hij in de Kinderclub van VTM als de VTM clown naast Daisy VAN CAUWENBERGHE, hij duikte regelmatig op in Schuif af,  Zondag Josdag, en een jaartje of twee later mocht Papa chico de ganse voormiddag vullen tijdens de vakanties op het scherm van VTM.

Nu sinds enkele jaren hebben ik en mijn schat Vitamientje de ondersteuning gekregen van onze zoon Jan Hauters, die ook in de voetsporen treed van zijn vader als goochelaar en clown, entertainer, cateraar. Gelukkig maar want na zo een lange carrière hebben we nood aan steun en opvolging!

Papa chico ontmoette als goochelaar David Copperfield, Lance burton, Siegfried and roy en heeft ondertussen een uitzonderlijke collectie goochel en illusieacts bij elkaar verzameld. Dat werd zo immens dat wij tenslotte een jaartje of twee geleden een nieuwbouw hebben geplaatst waar we de Papa chico Magic house onder de doopvont hielden, een locatie waar je als goochelaar, entertainer, clown, terecht kan voor goochelmateriaal illusieacts,  cateringmachines als popcorn en suikerspinmachines. Ook hebben wij een afdeling merchandising speciaal voor zangers en andere artiesten. Nu dit Magic house kan je enkel bezoeken op afspraak met Pierre op zijn nummer 0475.28.48.68

Papa chico werkte samen met Clown Popov, had enkele jaren zijn eigen circus, plaatste in het laatste jaar van het Melipark de grootste theatertent van Europa de welke studio 100 overkocht om daar in Plopsaland meer dan 5 jaar al hun grote zomershows in te organiseren. Een opsomming doen van alle referenties die Papa chico en zijn team hebben gerealiseerd zou meer dan één bladzijde aan referenties betekenen.

Doch Papa chico staat borg voor hoogstaande kwaliteit, spektakels en entertainment op meertalig vlak! Brussels Airlines, Brussels Airport, de Nato, de Colruyt groep, de Jbc groep, Belgacom Proximus, floreal Clubs, vayamundo groep zijn maar enkele namen van de honderden referenties die wij U kunnen laten geworden.

Papa chico bezocht jaren hospitalen als cliniclown entertainer, realiseerde onlangs een super educatieve goocheldoos met Dvd lessenpakket door hemzelf opgenomen in Hongkong bij de grootste goocheldozenfabrikant ter wereld. Wij hopen dat U op onze website gaat vinden wat U zoekt maar er zijn weinig items uit de enterainment wereld waar U bij ons niet voor terecht kan!

  • Prijs:
  • Duur:
  • Technische info:

* verplicht

© 2018Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions