referenties en resencies van klanten

In de voorbije 30 jaar hebben wij 1000den klanten voorzien van animatie en catering, met enige fierheid mogen wij u melden dat in de loop van deze 30 jaar volgende bekende namen tot ons cliënteel mogen gerekend worden: Brantano nationaal, JBC nationaal, Dreamland nationaal, federatie voor socialistische mutualiteiten Vlaams Brabant, liberale mutualiteiten nationaal, Floreal Blankenberge, Floreal Nieuwpoort, Floreal Het Veen, Floreal La Roche, camping zomerzon Lombardsijde, Vayamundo de kinkhoorn Oostende, Vayamundo Ol Fosse D’outh Houffalize, KBC groep , BNP Paribas Fortis, Club Brugge, RSC Anderlecht, AA Gent, TI automotive group, UZ Gent, Lotus, ziekenzorg verenigingen in heel Vlaanderen, vele rusthuizen in Vlaanderen, 2Xl, federaal voedselagentschap, AZ nikolaas, vele okraverenigingen in Vlaanderen, confederatie bouw Limburg, … uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de vele 1000den tevreden klanten.

Hieronder plaatsen wij van tijd tot tijd reacties en recensies van klanten :

 • 29 juli 2017 waren wij te gast op het bedrijfsfeest van BORGinsole in Rotselaar ter gelegenheid van hun 10 jarig bestaan, daags na het feest kregen we deze mail van de zaakvoerster: “Beste Pierre, Woorden schieten ons tekort om dank-je-wel te zeggen! We hadden dit verloop nooit op voorhand durven dromen! Het weer zat ons mee, maar jouw organisatie maakte alles tot in de details af!
  De catering, bediening, animatie, jouw coördinatie was ronduit fantastisch en zorgde ervoor dat Paul en ik ook daadwerkelijk hebben kunnen feesten en genieten!
  We worden vandaag overspoeld met SMS jes en mails van zoveel tevreden mensen die ons feest als één van de meest memorabele allertijden noemen, we voelen ons geflatteerd. En ook de kinderen hebben zich rot geamuseerd, werden heel leuk geëntertained! ik heb zelfs heel wat traantjes gezien bij kindjes die naar huis gingen omdat ze moesten gaan slapen: ze wilden allemaal nog bij ons blijven.
  Ons hart is weer rijkelijk gevuld!
  Ik wil jou ook heel speciaal danken om zo attent te zijn voor Paul en mezelf: ik heb dit nog nooit meegemaakt dat iemand zich zo ook om de gastheer en gastvrouw bekommert: de paella en de witte wijn hebben me zo hard gesmaakt! Wat een lekkere paella maken jullie toch! En Paul heeft genoten van de frietjes. We kunnen alles in detail nog op noemen maar de mail zou te lang worden:
  Een heel grote MERCI Pierre”

 

 • Op donderdag 17 augustus 2017 bracht Papa Chico zijn show “30 jaar on stage” op het event muziek aan het kasteel te Oostmalle, op de facebookpagina van dit event schreef Mark Dewilde het volgende: “Wat een super kidsnamiddag gisteren. Een mooie en profesionele show van papa chico met veel unieke materialen die we bij andere kinderanimators niet zien. Een groot verschil met de show van vorig jaar.
  Wat ons betreft graag terug papa chico volgend jaar. Hij liet ons trouwens weten dat hij elk jaar een nieuwe show brengt dus dat mag volgens ons en onze enthousiaste kids geen probleem vormen. Bedankt voor de topshow”
© 2018Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions