Alle Remmen Los: een top seniorenshow met Steve Ryckier

steve ryckier

Een super seniorenshow met de alombekende stemmenimitator Steve Ryckier, gecombineerd met de beste goochel – en illusieacts van Papa Chico! Papa chico als presentator zorgt voor de komische acts tussen de spetterende acts, uitgevoerd door Steve ryckier.

De show is een combinatie van papa chico met stemmenimitator steve ryckier. Een mix van zang, imitaties, lachen, comedy en illusie. Dit alles aangepast aan een seniorenpubliek . Steve imiteert de meest bekendste stemmen van binnen en buitenland en dit enkel met zijn stem, komen zeker aanbod: Eddy Wally, Frans Bauer, Elvis Presley, Johan Verminnen, Tom Jones, John Travolta, Gilbert Becaud, Charles Aznavour, Mickael Jackson, Arno, La Esterella, Barry White, kortom te veel om allemaal op te noemen en alles wordt volledig live gezongen door Steve.

ARTIESTEN-INFO

Steve werd geboren in Brugge. Al snel bleek dat hij het bijzondere talenthad om mensen te vermaken en een showman te worden. Als kind was hij al een echte performer en geboren humorist ! Zijn van nature aanwezige talent diepte hij nog verder uit door een scholing in dekunstacademie te volgen. Hij specialiseerde zich daarbij in lichte muziek, zang, notenleer en woord.

In de loop der jaren deed hij heel wat ervaring op in verschillende domeinen. Nu werkt hij samen met Papa chico en brengen ze samen hilarische topshows !

  • Prijs:op aanvraag
  • Duur:2 x 45 min
  • Technische info:

    Geluidsinstallatie incl. t.e.m. 200 personen en technieker

* verplicht

© 2019Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions