Revue Boeing Boeing

boeing boeing

Boeing Boeing is de nieuwste voorstelling voor senioren en volwassenen. Klaar om in te checken en te boarden? Klik de gordels vast, we stijgen op voor een unieke reis rond de wereld.

Piloot Chico neemt u mee op deze boeing en wordt bijgestaan door het airhostess ballet van The Stardancers, zingende co-piloot Paco Garcia, zingende airhostess Corina en de popkoning, die zorgt voor lachen en comedy met zijn poppen aan boord.

Deze reis wordt een muzikale reis rond de wereld met deze fantastische crew: Paco Garcia en Corina brengen u de mooiste liedjes en meezingmedley’s vanuit alle hoeken van de wereld. Zij worden bijgestaan door het fantastische ballet aan boord, de fantastische illusies van piloot Papa Chico en voor het komische entertainment zorgt de popkoning.

Deze show is voorzien van de bijhorende kostumes en aangepaste decor. Ook voorzien is geluid, lichtset en onze technieker.

Stap vlug in en leg vandaag nog deze schitterende show vast voor uw volgend seniorenfeest.

Natuurlijk kan deze show aangepast of uitgebreid worden met eender welke artiest van uw keuze, afhankelijk van uw wensen en budget helpen wij u hier graag verder bij.

de popkoning

 • Prijs:op aanvraag
 • Duur:namiddag of avondvullend
 • Technische info:

  podium of speelvlak van 6 op 4 meter minimum

  electriciteit in de onmiddellijke omgeving van het podium

  3 a 4 parkeerplaatsen

  een ruime kleedkamer

* verplicht

© 2019Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions