rodeostier – attracties van papa chico altijd een succes

RodeostierPapa chico en zijn team zijn gespecialiseerd in het verhuren en verzorgen van Rodeostier-attracties. Onze nieuwe Rodeostier huren is super veilig, altijd onder begeleiding van pro begeleiders die het Rodeo-entertainment in de beste banen zullen leiden.

Rodeostier thema attracties

De Rodeoattractie kan gebruikt worden in de  Amerikaanse Rodeoattractie formule maar ook aangepast  worden voor alle kerstmarkten en dan veranderen wij de stier door een rendear en dan is er een Kerst thema  Rodeorendear attractie op maat voor elke klant. Ons bedrijf  is ook gespecialiseerd in het overdekken van elke Rodeostier en dit in het thema van het jaar.

Een rodeostier dus met overdekking kan altijd. Rodeostier met Kerstthema overdekking is  de tweede mogelijkheid.

Onze firma is tevens invoerders van de Galaxy Rodeostier attracties uit Usa. Dus topkwaliteit!! Wij hebben rodeoattracties voor kleine kinderen, aangepast dus aan elke leeftijd. Ook onze rodeosurf attractie is in de zomer een voltreffer.

Onze rodeo animatie wordt telkens verhuurd met een begeleiding van drie uur. Opties  buiten de standaard verhuur zijn het bijhuren van een geluidsinstallatie met ambiance of westernmuziek. Overuren voor het gebruik van de attractie komt op 50 euro per overuur.    Onze attracties zijn reeds te huur voor 375 euro met drie uur begeleiding, voor verre verplaatsingen kunnen wij een extra verplaatsingskost aanrekenen van 25 tot 50 volgens de locatie. Aarzel niet om ons te kontacteren om U een gepersonaliseerde service en prijsofferte te laten geworden.

Wij zijn dus sowieso de ideale partner voor elke rodeostier-attractie en dit voor elk seizoen van het jaar. En wij hebben voor elk van deze attracties  een praktische overdekking bij slecht weer. Ja een overdekte Rodeostierattractie is een perfecte animatie bij goed en slecht weer! Onze animators  zijn gespecialiseerde mensen met een goede feeling voor deze attracties en U zult zich altijd veilig voelen op de  attractie. Aarzel en niet en contacteer ons voor Uw Rodeofun of neem een kijkje bij onze verschillende subrubrieken.

© 2019Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions