Silhouetteknipper

silhouetteknipper

Door de laatste eeuwen heen in Europa nog steeds een zeldzaam beroep: portretknipper…. ook wel silhouetteknipper genoemd.
0_0_0_0_248_323_csupload_27339469
Jeanet Willems heeft deze historische kunst zichzelf eigen gemaakt, en als portretknipster ‘Jeanette Silhouette’ zich gespecialiseerd in het silhouetknippen op events.
In een bijpassende ambiance creëert zij een gezellige sfeer, ook door de spontane communicatie met de omstanders en het model, dat maar al te graag voor zo’n gedetailleerd kunstwerk slechts 5 minuten poseert.
Jeanet is papierknipkunstenares sinds 1976. Vanaf 1984 is zij Silhouetknipster van beroep en dit op de meest uiteenlopende en bijzondere party’s, congressen, beurzen en evenementen voor bedrijven, organisaties en particulieren.
Voor het publiek dat zich nieuwsgierig om deze act heen schaart, is het iedere keer weer verrassend om te zien hoe snel èn precies ‘Jeanette Silhouette’ een gelijkend portret ‘en profil’ van u en uw gasten weet te knippen !!
Extra persoonlijk wordt het, als u zèlf de kleur kiest waaruit geknipt wordt….van ‘zwart op wit’ en van ‘hout tot goud’
Ook dubbelportretten maakt ze in een handomdraai. Ze kleedt zich meestal in Franse stijl (ook andere outfits mogelijk) en is inzetbaar zowel als vaste en mobiele act.
0_0_0_0_250_188_csupload_26614678
  • Prijs:*
  • Duur:op aanvraag
  • Technische info:

* verplicht

© 2020Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions