Paaldansact

paaldansact

Het Gwendy team behoort tot de absolute top van de Europese paaldansscène. Met deze paaldansact boekt een act van een zeer hoog niveau in zijn genre.

Getrokken door Gwendy Bosmans brengen zij de beste begeleiding voor alle niveaus. Start je met paaldansen of wil je je perfectioneren, wij begeleiden je bij elke stap en helpen je je doel bereiken.

Gwendy Bosmans was Europese en Belgisch kampioene paaldansen en heeft de laatste jaren een indrukwekkend palmares opgebouwd.

Gwendy is dé vertegenwoordigster voor paaldansen en wordt door meerdere nationale en internationale groepen gevraagd om hun acts naar een hoger niveau te tillen.

In de Media is Gwendy vooral gekend van haar samenwerkingen met Tania Dexters- Els De Schepper- Kevin Janssens- Katerine – Debbie & Nancy- Kim Hertogs (Zone Stad)- Pepijn Caudron(Danni Lowinski)- De Kreuners – Pragha Khan- …

en van haar aanwezigheden in de programma’s en videoclips van : Villa Vanthilt- Opel Reclame Spot De Combo- Ella- Familie- Tegen de Sterren op- Jim TV- De Provincie Show- Debbie & Nancy Show- Clouseau- …

Naast de lessen paaldansen, geven we ook Aerial Yoga en Hoop en kan deze act ingebouwd worden in totaal spectakels.

  • Prijs:*
  • Duur:op aanvraag
  • Technische info:

* verplicht

© 2020Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions