Dirk Stoops

dirk stoops

Blonde Gentenaar pure sang! Pas 16 is Dirk Stoops en dan al de favoriete school-dj op alle Gentse TD.’s en parochiezaal feestjes. Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds 1991 aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. Als producer van het immens populaire “Hallo Hautekiet” kaapt hij er de Radio Persprijs weg.

Als DJ start hij met succes “De Afrekening” en later de “Was het nu 70,80 of 90”-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie “80,90 of 2000” het logisch vervolg is.

Dirk Stoops is te gast op alle grote festivals:

Een vorm van erkenning en dat vinden ook vele organisatoren, want sinds jaren prijkt hij op de affiche van tal van grote zomerfestivals (Suikerrock, Marktrock Leuven, Lokerse Feesten, Genk On Stage, Marktrock Poperinge,,Repmond Rock, Rock Zottegem, Boerenrock, Pukema Rock, Zeverrock, Nachten van de Jukte, Polé Polé,…).Hij deelt er onder andere de mainstage met grote namen als Simple Minds, Alice Cooper, Grace Jones, Suzanne Vega, Bob Geldof, Joe Cocker, Lauryn Hill, The Sisters of Mercy, Sting en vele anderen.

Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St.- Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzinnig dansende massa.

  • Prijs:op aanvraag
  • Duur:op aanvraag
  • Technische info:

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions