Suggestie Thema: Oktoberfeest

oktoberfeesten belgië

Haal het Duitse Oktoberfest nu naar uw event …..

Een nieuw jaar betekent bij Papa Chico weer heel wat nieuwigheden, zoals het grote oktoberfest uit Duitsland echter bij ons wordt dit “oktoberfeesten België”

Vanaf 2018 kan u bij ons terecht voor een heus oktoberfest zoals u dit kent vanuit Duitsland. Maar nu brengen wij het tot op uw feest. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleinschalige privefeest, wij bespreken graag persoonlijk met u de wensen van de klant en dit naar ieders budget.

Wij kunnen dit oktoberfest aankleden van a tot z ofwel in iets kleinere bezetting. Alles hangt natuurlijk af van de aanwezige ruimte, uw budget en het aantal gasten dat u wenst uit te nodigen.

Oktoberfest: onze mogelijkheden

Graag zetten we alle mogelijkheden even op een rijtje voor u. Zo kunnen wij de ruimte volledig aankleden in dit thema. Van de typische biertafels en bierbanken tot de aankleding van de muren en de typische togen en bar in houten stijl zoals u ze op de echt oktoberfesten in Munchen kan vinden. Ook kan door onze een installatie voorzien worden met als optie’s: podium, leddecor, ledverlichting, een oktoberfest DJ, foute party met DJ Pierre, gastoptreden van look-a-like van DJ Otzi, gastoptreden van Chris Clark die een super Duitstalig repertiore heeft, … alles is bespreekbaar. Op de foto’s op deze pagina kan u alle mogelijkheden bekijken. Ook een tafelgoochelaar, een sneltekenaar en een blackjacktafel met croupier behoren tot de mogelijkheden. Ook deze animatie’s passen perfect in dit unieke themafeest.

Naast deze decoratie en animatie mogelijkheden is er natuurlijk ook de typische catering voor een oktoberfest. JAWEL ook dit kunnen wij voor u regelen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze speciale pagina op onze website,   klik hier voor deze pagina.

Wij houden als bedrijf van een persoonlijk aanpak en gaan steeds uit van het feit dat elk feest en de wensen van elke klant anders zijn. Indien u graag een persoonlijke bespreking van de mogelijkheden hebt of vrijblijvend een offerte met alle prijzen en mogelijkheden heeft. Contacteer ons dan vrijblijvend.

          

  • Prijs:vanaf * tot ******
  • Duur:op aanvraag
  • Technische info:

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions