Babyborrel

babyborrel

Sinds jaren zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van geboortefeesten en babyborrels

BABYBORREL BASIS

Wij verzorgen u steeds een babyborrel aan een democratische prijs. U hebt de keuzen tussen onze heerlijke pannenkoeken, poffertjes en/of lollywafels. Voor een babyborrel te organiseren bent u bij ons aan het juiste adres.

Het mobiele pannenkoekenkraam en het wafelkraam van Catering Prestige vormen een wonderlijke, aromatische en smakelijke combinatie voor kinderen EN volwassenen. Ons bedrijf weet als geen ander uw feest op te krikken met de beste lekkernijen van het land.

Het is ook mogelijk om ‘babyborrel basis’ te combineren met één of meerdere opties de welke u kan aantreffen op onze website.

Brusselse wafels

De Brusselse wafels zijn net als de stad Brussel wereldberoemd. Het traditionele recept is goed bewaard gebleven. De wafels zijn bovendien super lekker. Ze blijven nog steeds een felbegeerde lekkernij voorklein en groot. Zeer lekker met suiker en slagroom.

Wafellolly

Wij bereiden de wafels zoals een echte Brugse wafel bereid moet worden maar dan op een stokje. Deze unieke wafels zijn niet enkel een streling voor het oog maar zijn bovendien ook makkelijk te consumeren. Zeer praktisch omdat u hiervoor geen bestek nodig hebt.

Daarnaast staat kwaliteit bij ons steeds centraal en daarom werken wij altijd met verse producten. De beste materialen en een uitstekend professioneel team maken onze service ‘Prestige’ compleet.

Prijs

2,50 euro per persoon voor 2 pannenkoeken, inclusief kartonnen bordje, plastic bestek en servietten

2,50 euro voor 2 lollywafels of 1 Brusselse wafel

3,00 euro per persoon voor de combinatie van een lollywafel en een Brusselse wafel

5,00 euro per persoon voor lollywafels en pannenkoeken a volonte, inclusief suikerbuffet, opgelet een supplement slagroom komt op 0,60 euro

Huur materiaal, personeel en transportkosten

Vanaf 150 euro vaste kost, promotieprijs West-Vlaanderen

Vanaf 200 euro vaste kost, promotieprijs voor de andere provincie’s

Bovendien zijn onze prijzen inclusief BTW.

Babyborrel Luxebuffet

Het buffet

Hier bij Catering Prestige kunt u kiezen voor een samengesteld luxe pakket voor uw babyborrel. Dit buffet bestaat uit een pannenkoekje of een lollywafel. Hierbij zijn borden en bestek voorzien, alsook servietten. Het is ook mogelijk om ‘babyborrel luxe buffet’ te combineren met één of meerdere opties op deze pagina.

Het buffet wordt bijvoorbeeld gepresenteerd op verschillende overdekte buffetstanden. Deze zijn voorzien van een talrijk assortiment. Dit bestaat uit suikers, confituur, slagroom, een chocoladefontein en een bolletje vanille ijscrème.

Voor de lekkerbekken kunnen wij dit dessertbuffet nog dat gezonde extraatje geven door heerlijke verse fruitbrochetten toe te voegen. Zeer lekker in combinatie met de chocoladefontein. Ook lekkere poffertjes kunnen als extra bij geboekt worden.

Uiteraard kan het nog uitgebreider. Voor klanten die een nog grotere luxe wensen voor hun babyborrel, bekijk onze babyborrel de luxe door hier te klikken.

Prijs

6,25 euro per persoon

8,50 euro per persoon inclusief fruitbrochetten (verse aardbeien, meloen, druiven, verse ananas)

10,00 euro persoon inclusief fruitbrochetten en churros (Spaanse oliebollen)

Vaste kost (huur materiaal, personeel en transportkosten)

Vanaf 150 euro vaste kost, promotieprijs voor West-Vlaanderen

Vanaf 200 euro vaste kost, promotieprijs voor de andere provincie’s

Bovendien zijn onze prijzen inclusief BTW.

Bij een bestelling boven de 100 deelnemers leveren wij gratis een grote opblaasbare baby, vanaf 150 deelnemers een prachtig gratis springkasteel voor die namiddag.

  • Prijs:volgens uw bestelling en keuze van formule
  • Duur:afhankelijk van het aantal deelnemers, gemiddeld 3 uur dienst
  • Technische info:

    voldoende stopcontacten

    de ruimte om onze standen te plaatsen (3 a 4 vierkante meter per stand)

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions