Hamburgers

hamburgers

Hamburgers, gebakken in verse boter en voorzien van lekkere gebakken ajuin

Wij bakken steeds onze verse hamburgers met de fijnste boter, de echte boerenboter, zodat de smaak opperbest is. Wat dacht U van de combinatie met verse gebakken ajuin, en dan een streepje ketchup of Franse mosterd. In juni 2014 hebben wij enkele duizenden hamburgers gebakken in opdracht van de Vrt op de uitzendingen van de wereldbeker voetbal in Brazilië en al onze klanten waren super tevreden over de unieke hamburgers die wij hun lieten proeven. Zelfs de broodjes waren voor de gelegenheid ontworpen als voetbal. De ideale gelegenheid om nu ons hamburgerkraam te laten komen.

Mogelijkheden, prijzen en optie’s:

De vaste kost van ons hamburgerkraam is 200 euro voor de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. De vaste kost voor de andere provincies is op aanvraag.

De prijs voor een hamburger met garnituur komt op 4 euro per stuk. Vanaf 100 deelnemers zakt de prijs naar 3,5 euro en vanaf 200 deelnemers naar 3 euro.

Voor hamburgers a volonté is de prijs vastgelegd op 6 euro. Vanaf 200 personen op 5 euro. Onze hamburgers kunnen natuurlijk gecombineerd worden met braadworsten en hotdogs. Bevraag u gerust bij onze feestarchitect Pierre die u een offerte op maat zal afleveren.

  • Prijs:volgens uw bestelling
  • Duur:afhankelijk van het aantal deelnemers en gekozen formule
  • Technische info:

    enkele standaard stopcontacten voorzien

    parkeerplaats in de buurt van de feestlocatie

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions