Ontbijtservice Casa Chico

ontbijtservice

Vanaf heden zijn Papa Chico en Vitamientje de trotse eigenaar van een luxe B&B in het centrum van Blankenberge. In de Weststraat vindt u Casa Chico, op wandelafstand van het station, de markt, de zee, het strand en de winkelstraat. Klik hier, voor de website van onze B&B. Naast overnachten bij ons kan u ook terecht voor onze vijfsterren ontbijtservice, klaargemaakt door Vitamientje. Dit is elke dag mogelijk vanaf 10u, indien u er een overnachting bij neemt kan het ook vroeger natuurlijk.

Slaapt u ergens anders of komt u op dagtrip naar Blankenberge, dan ontvangen wij u graag voor een heerlijk ontbijt.

Verder kan u onze ontbijtservice boeken voor elk ander feest of receptie.

Onze ontbijtservice kan van kleinschalig tot zeer uitgebreid

Koffie met croissant, chocoladebroodje, brood met confituur of kaas, verschillende soorten brood, koffiekoeken, sandwiches, pistolets, kleine confituurtjes, choco, speculoospasta, kaas, ham, andere soorten charcuterie. Als extra dranken kunnen wij thee, fruitsap, koude en warme chocolademelk voorzien.

Wanneer we meer richting een brunch gaan kan men dit nog uitbreiden. Zoals met verschillende soorten eitjes, spek, een wafeltje of een pannenkoek, bolletje vanille-ijs en vers fruit. Voor deze extra’s dient een supplement betaald te worden.

Contacteer ons gerust voor een offerte op maat volgens uw wensen en budget, tevens staan wij u graag bij in het samenstellen van uw feest en gebruiken hiervoor graag onze 35 jaar ervaring.

  • Prijs:10 euro
  • Duur:
  • Technische info:

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions