Popcorn en Suikerspin

popcorn en suikerspin

Een suikerspinmachine of popcornmachine huren

U kan onze popcorn en suikerspin machines apart huren en zelf de bediening voorzien, u kan deze natuurlijk bijboeken bij onze dessertbuffetten of een super de luxe stand huren waarbij onze mensen op uw evenement de suikerspinnen en popcorn zullen maken.

Mega suikerspin stand 100 euro

Mega popcornstand 100 euro

Suikerspinmachine tafelmodel pro 75 euro

Suikerspinmachine tafelmodel standaard 60 euro

Popcornmachine op voet 60 euro

Daarnaast kan u bij ons alle nodige ingrediënten aankopen. Daardoor kan u onmiddellijk aan de slag met het maken van heerlijke popcorn of suikerspin.

Ingrediënten 100 personen popcorn (alles wat je nodig hebt om popcorn te maken plus tipzakjes) 40 euro, idem voor 200 personen voor 45 euro

Ingrediënten 100 personen voor suikerspinnen te maken, suiker en stokjes 40 euro en idem voor 200 personen voor 45 euro

Optie’s:

Bovendien kan u niet enkel de machines zelf bij ons huren maar ook prachtige standen of tentstanden. Dit zal u helemaal in de typische kermissfeer brengen. Of onze standen kunnen ook aangepast worden aan het thema dat u wenst.

Indien u wenst dat wij een clown sturen die de popcorn of suikerspinnen komt maken, dan hangt de prijs af van de locatie, het aantal uren dat u dit wenst, en het aantal stuks dat wij moeten aanmaken, dus prijs is dan bespreekbaar, raadpleeg daarom onze feestarchitect Pierre, bevraag u gerust en u krijgt een prijsofferte op maat.

  • Prijs:afhankelijk van de gekozen formule en het aantal deelnemers
  • Duur:dagverhuur of een aantal geboekte uren
  • Technische info:

    je hebt zowel voor een popcornmachine als voor een suikerspinmachine een aparte stroom voorziening nodig van 220 volt en 16 ampere

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions