Spaanse Paella

spaanse paella

Spaanse paella

Paella, speciaal gemaakt door onze Spaanse vakantiespecialist Michelo. Na jaren verblijf in het zuiden van Spanje heeft deze man de microbe goed en helemaal te pakken en heeft deze zich gespecialiseerd in het maken van Spaanse Paella catering met alle verse groenten die u maar kan bedenken.

Super geschikt voor communiefeest, lentefeest, bedrijfsfeest, op familieweekend, zomers feestje in de tuin, alles kan bij ons.

Wij als catering bedrijf voorzien natuurlijk de borden en bestekken. En onze specialist maakt natuurlijk de Paella vers ter plaatse aan. Niets maar dan ook niets van deze bereiding komt uit pakjes, enkel vers klaargemaakt bij u als klant. Tevens brengt het voor u gasten een echt spektakel want het is bovendien nog eens leuk om te zien hoe het voor uw neus zal bereid worden.

De vaste kost voor deze catering is 200 euro en wij vragen 17 euro voor Paella met kip en 19 euro voor de versie met scampi’s en andere dagverse vissoorten.

Ook tapa’s zijn mogelijk, om helemaal in de Spaanse sfeer te blijven:

Graag staan wij U ten dienste voor deze lekkere Spaanse specialiteit. Als opties kan u steeds Spaanse tapas als voorgerecht bestellen. Vraag een offerte op maat bij onze feestspecialist Pierre!

  • Prijs:afhankelijk van het aantal deelnemers
  • Duur:afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen menu
  • Technische info:

    enkele standaard stroomaansluitingen voorzien

    parkeerplaats in de buurt van de feestlocatie

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions