Wintercatering

wintercatering

Een offerte voor een wintercatering, is steeds een maatwerkje apart, vraag hiervoor raad aan onze feestarchitect Pierre.

Alle typische catering die u in de winter vind op kerstfeestjes, kerstmarkten en winterevents kunnen wij voor u voorzien.

U wilt als klant een assortiment warme dranken, pompoensoep, chouffe café, …  De prijs is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie maar wij kunnen het regelen voor u.

U wenst een zoet buffet met wafels (kerstwafels, wafels in de vorm van een kerstboompje, op uw kerstmarkt) en pannenkoeken? Ook onze raclette en fondue passen zeker in de winterse sfeer. Of Oliebollen op uw kerstmarkt of kerstfeestje, het kan allemaal en wij maken u graag een offerte op maat.

Welke optie’s kunnen wij voorzien bij onze wintercatering:

Wij voorzien ook graag de prijs voor alle mogelijke opties die U erbij wenst, de kerstman en kerstvrouw, een kerstmannen orkestje, een kersttroon, een podium, een geluidsinstallatie, opblaasbare kerstdecoraties, een rodeo rendear of verschillende identieke opblaasbare kersthuisjes. Een fotograaf, een dessertbuffet, enz. U ziet bij ons kan u terecht voor alle catering en opties voor uw feest meteen optimaal te maken en wij helpen u hier graag bij. Contacteer ons vrijblijvend en wij maken u graag een offerte op maat en volgens uw specifieke wensen.

  • Prijs:afhankelijk van de gekozen formule
  • Duur:afhankelijk van feest tot feest, duurtijd van de kerstmarkt
  • Technische info:

    voldoende standaard stopcontacten

    parkeerplaats in de buurt van de feestlocatie

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions