ijsco Ali

ijsco ali

Ijsco Ali … een show waarbij iedereen wegsmelt

De goochelende ijscoman >>> ijsco Ali

Geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken. De goochelende Turkse ijscoman Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. De sublieme show van IJsco Ali is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen. Bedrijfsfeesten, seminaries, beurzen, festivals en andere evenementen zijn bij voorbaat geslaagd met een optreden van de geestige IJscoman Ali.

Voordat de jonglerende Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt. Lachen, gieren, brullen! En als het exquise Turkse Maras ijs wordt uitgedeeld gaat Ali onverstoorbaar verder. U had zojuist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg! Tja, hij is zo vlug als water.

En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic! Ontdek zelf die verfrissende en onvergetelijke ontdekking met IJsco Ali. Dat pakt overal goed uit!

  • Prijs:** (inclusief 300 ijsjes)
  • Duur:3 uur (andere uren op aanvraag)
  • Technische info:

    gratis affiches en beeldmateriaal voor uw publiciteit

* verplicht

© 2022Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions