Intro

Pierre Hauters, Linda Berghman, Jan Hauters zijn blij U hun nieuwe website te kunnen voorstellen.

In 2020 bestaat onze firma en artiestenkantoor 35 jaar. Het is allemaal begonnen als simpele animator na mijn jonge DJ carrière.  Pierre was 20 jaar DJ van de legendarische Salons the Lord in Schepdaal, werkte samen met alle bekende Belgische en Internationale Artiesten.

In 1985 startte Pierre als animator, een jaartje later zette hij de clown neus erbij op, en even later stond hij in de Kinderclub van VTM als de VTM clown naast Daisy VAN CAUWENBERGHE, hij duikte regelmatig op in Schuif af,  Zondag Josdag, en een jaartje of twee later mocht Papa chico de ganse voormiddag vullen tijdens de vakanties op het scherm van VTM. Zo werd Papa Chico de allereerste clown op VTM en tot op de dag van vandaag wordt hij hierover aangeschreven.

Nu sinds enkele jaren hebben ik en mijn schat Vitamientje de ondersteuning gekregen van onze zoon Jan Hauters, die ook in de voetsporen treed van zijn vader als goochelaar en clown, entertainer, cateraar. Gelukkig maar want na zo een lange carrière hebben we nood aan steun en opvolging!

Papa Chico ontmoette als goochelaar David Copperfield, Lance burton, Siegfried and roy en heeft ondertussen een uitzonderlijke collectie goochel en illusieacts bij elkaar verzameld. Dat werd zo immens dat wij tenslotte een jaartje of twee geleden een nieuwbouw hebben geplaatst waar we de Papa chico Magic house onder de doopvont hielden, een locatie waar je als goochelaar, entertainer, clown, terecht kan voor goochelmateriaal illusieacts,  cateringmachines als popcorn en suikerspinmachines. Ook hebben wij een afdeling merchandising speciaal voor zangers en andere artiesten. Nu dit Magic house kan je enkel bezoeken op afspraak met Pierre op zijn nummer 0475.28.48.68

Papa chico werkte samen met Clown Popov, had enkele jaren zijn eigen circus, plaatste in het laatste jaar van het Melipark de grootste theatertent van Europa de welke studio 100 overkocht om daar in Plopsaland meer dan 5 jaar al hun grote zomershows in te organiseren. Een opsomming doen van alle referenties die Papa Chico en zijn team hebben gerealiseerd zou meer dan één bladzijde aan referenties betekenen.

Doch Papa Chico staat borg voor hoogstaande kwaliteit, spektakels en entertainment op meertalig vlak! Brussels Airlines, Brussels Airport, de Nato, de Colruyt groep, de Jbc groep, Belgacom Proximus, Floreal Clubs in België, Vayamundo groep België zijn maar enkele namen van de honderden referenties die wij U kunnen laten geworden.

Papa Chico bezocht jaren hospitalen als cliniclown entertainer, realiseerde onlangs een super educatieve goocheldoos met Dvd lessenpakket door hemzelf opgenomen in Hongkong bij de grootste goocheldozenfabrikant ter wereld. Wij hopen dat U op onze website gaat vinden wat U zoekt maar er zijn weinig items uit de entertainment wereld waar U bij ons niet voor terecht kan!

  • Prijs:
  • Duur:
  • Technische info:

* verplicht

© 2020Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions