IJssculptuur

ijssculptuur

Deze animatie is een toppertje.

De mooiste ijssculptuur van het land kan u boeken via ons kantoor. U kan een ijssculpteur boeken en het aantal ijsblokken (meestal is 1 beeld = 1 ijsblok) dat u wenst. Het budget en de totale prijs hangt natuurlijk af van het aantal werken of ijsblokken die u wilt voorzien.

Dit is een super animatie voor gemeentebesturen, bedrijven (men kan uw logo maken uit ijs), garages (men kan een model dat u verkiest maken uit ijs) of kortom voor elke kerstmarkt of kerstevenement waar het net dat tikkeltje meer mag zijn.

Overtuig uzelf met onderstaande filmpje:

Boek de beste ijssculpturen via onze artiestenbureau en raadpleeg onze feestarchitect voor een offerte op maat.

Totaal Pakket Ijssculptuur

In dit pakket voorzien wij niet enkel de sculpteur en de ijssculpturen maar breiden we dit uit met een echte ijsshow. Tijdens het maken van de sculptuur zal onze technieker instaan voor de aangepaste muziek, belichting en effecten zoals rook en sneeuw. Deze totale ICE SOUND LIGHT show is een topper voor elke kerstmarkt en uniek in Vlaanderen.

Hierbij kan u kiezen voor verschillende formules. Ofwel brengen wij alles zelf mee, dwz een volledige geluidsinstallatie, belichting, led-effecten, rookmachine, sneeuwmachine, … Of indien u zelf over licht- en een geluidsinstallatie beschikt voorzien wij onze technieker met inprikset en de aangepaste muziek om deze hele show te begeleiden.

  • Prijs:wij bezorgen u graag de prijzen op aanvraag
  • Duur:in overleg volgens uw wensen
  • Technische info:

    Deze artiesten komen met een speciaal transport voor vervoer van ijsblokken en moeten met dit transport zo dicht mogelijk
    bij de plaats van optreden komen

    Ook verschillende stopcontacten voorzien

* verplicht

© 2022Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions