Suggestie School: Educatieve Kindershow

educatieve kindershow

NIEUW in ons aanbod vanaf 2019 is de educatieve kindershow. Deze show kan u gebracht worden door Papa Chico of als presentator/goochelaar in kostuum. Dit volledig volgens de wensen van de klant.

Het spreekt voor zich dat deze show uitermate geschikt is voor voorstellingen op lagere scholen. Het educatieve karakter van deze voorstelling sluit nauw aan bij het lessenpakket van lagere scholen maar toch op een ontspannende manier waarbij de kinderen niet het gevoel hebben in de les te zitten.

Het hoofdingrediënt van deze show zijn de unieke spelletjes in verschillende educatieve thema’s. Door middel van twee grote magneetborden komen thema’s als sorteren, het verkeer, steden en hun monumenten, de landen en hun vlaggen, bloemen, het dierenrijk, … aan bod. Team 1 speelt tegen team 2 en wie de meeste juiste antwoorden heeft wint het spel.

Zo dienen de kinderen bijvoorbeeld de juiste vlag bij het juiste land te plaatsen, het juiste verkeersbord bij de juiste uitleg, enzoverder. Dit alles is magnetisch wat het natuurlijk een moderne tint geeft.

Deze spelletjes worden afgewisseld door leuke muziek, liedjes, kidsdisco en enkele leuke goocheltrucs.

Een voorstelling die zeker op elke school dient langs geweest te zijn, contacteer ons vrijblijvend voor meer info en een offerte op uw maat. Speciale tarieven beschikbaar voor scholen.

  • Prijs:speciale tarieven voor scholen
  • Duur:60 minuten of 2 x 45 minuten
  • Technische info:

    elektriciteit in de onmiddellijke omgeving van het optreden

    speelvlak (of podium) van minimum 5 op 4 meter

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions