Papa Chico Zomershow

zomershow

Een leuke kindershow waar ook de hele familie iets aan heeft … ja, dat is de Papa Chico zomershow. Papa Chico en zijn assistentes Vitamientje en Shakira nemen u meer naar een zomers strand … ja ook als het weer bij ons een beetje minder is zal u het gevoel krijgen van de echte zomer.

Net als in alle andere kindershows zijn de ingrediënten ook hier hetzelfde, goochelen met handtamme diertjes, de meeste spectaculaire illusie’s, interactieve en unieke meespeelspelletjes en een grote kinderdisco medley als finale. Uiteraard zal alles overgoten worden met een zomerse touch. In veel acts in deze voorstelling zal Papa Chico bijvoorbeeld gebruik maken van water om helemaal in het thema te komen. 

Deze show is voorzien van onze nieuwe decor 35 jaar Papa Chico, assistente, geluid en technieker.

De Papa Chico zomershow is geschikt voor …

Hier kunnen we kort zijn, de show is geschikt voor elk zomerfeestje en kan door iedereen geboekt worden. Dan denken we in de eerste plaats aan een camping, hotel, recreatiepark, vakantiepark, event op de zeedijk, Beachclub of gewoon een prive summerparty in uw tuin. Alles kan en alles mag, een show geschikt voor de leeftijd van 3 tot en met 99 jaar.

Wenst u een bepaald thema, kijk dan zeker eens op de pagina van onze themashows, klik hier

 • Prijs:wij bezorgen u graag de prijzen op aanvraag
 • Duur:60 minuten of 2 x 45 minuten
 • Technische info:

  parkeerplaats bij de plaats van het optreden

  podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  elektriciteit in de onmiddellijke omgeving van het optreden

  gratis affiches en beeldmateriaal voor uw publiciteit

* verplicht

© 2022Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions