Bingo of Bingoshow

bingo

Als suggestie in ons aanbod vindt u nu ook alle materiaal voor een echte Bingo (u kan zelf de bingo doen en het materiaal huren bij ons) of U kan ons team inhuren om een heuse en professionele Bingoshow te brengen bij u op locatie.

Zoals gezegd kan u bij ons alle materiaal huren voor uw eigen bingo:

Wij beschikken over een echte bingomachine. Hier ziet u de balletjes bewegen in de trommel en telkens wordt er een balletje gekozen en door de pijp naar boven geduwd, men kan alle balletjes afroepen en mooi plaatsen op de machine in de daar voor voorzien gaatjes. Deze machine kan u huren voor 50 euro (afhaalprijs).

Anno 2018 kan natuurlijk ook alles digitaal, op de rechtse foto ziet u onze bingocomputer. Deze kan u huren voor 75 euro.

Om het spel te kunnen spelen huurt u bij ons professionele bingopalletjes. Hierbij kan u de getrokken nummers eenvoudig wegdoen door een schuifraampje te sluiten. Geen gedoe en geknoei dus meer met papiertjes en potlood, deze palletjes maken het geheel professioneel en overzichtelijk. Deze kan u huren aan 0,30 euro/stuk.

De Bingoshow:

Wilt u zelf genieten van een fantastische bingo, boek dan nu onze Bingoshow. Onze animator praat het geheel aan elkaar, trekt de nummers, roept de winnaars naar voren en laat hen de gewonnen prijs kiezen. Deze show kost 500 euro. Wat is in deze prijs allemaal inbegrepen: presentator/animator, geluidsinstallatie en technieker, bingocomputer, bingopalletjes een fiets als hoofdprijs + 12 andere zeer mooie prijzen.

  • Prijs:vanaf 50 euro
  • Duur:verhuur of avondvullende show
  • Technische info:

    een stopcontact 230 volt in de onmiddellijke omgeving van het optreden

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions