Oktoberfeest materiaal

oktoberfeest materiaal

Nieuw in ons aanbod is het oktoberfeest materiaal. Vanaf heden kan u in onze verhuurafdeling terecht voor alles wat u nodig hebt voor uw eigen oktoberfeest.

Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleinschalige privefeest, wij bespreken graag persoonlijk met u de wensen van de klant en dit naar ieders budget.

Mogelijkheden:

Wij kunnen voor u de ruimte volledig aankleden in dit thema. Van de typische biertafels en bierbanken tot de aankleding van de muren. Zoals de typische togen en bar in houten stijl zoals u ze op de echte oktoberfesten in Munchen kan vinden. Ook de typische kostumatie kan u bij ons huren. Naast deze typische decoratie en materialen is het ook mogelijk dat wij de echte oktoberfest catering voorzien. Bovendien kan u ook voor de speciale artiesten en animatie bij ons terecht. Maar alles in overleg met onze klant. Dus een persoonlijke service mag u zeker van ons verwachten.

Alles over de mogelijkheden rond deze speciale catering vindt u op de desbetreffende pagina, klik hier voor deze pagina. Hieronder kan u alvast enkele sfeerbeelden bekijken van een oktoberfeest dat we uitgevoerd hebben voor een groot electro bedrijf.

  • Prijs:naar gelang uw wensen
  • Duur:dag of weekendverhuur, ook langere periodes bespreekbar
  • Technische info:

* verplicht

© 2021Papa-Chico | Developed by Real Internet Solutions